+

STORITVE

Video produkcija

Za vas ustvarimo kakovostno medijsko vsebino – od ideje do efekta v postprodukciji.

Glasbeni videospoti, korporativni videi, dogodki ali reklamni oglasi – pri Three Digital Media uresničimo vašo vizijo. Naj nam vaš izziv postane nova unikatna zgodba!
 

Fotografija

Osupljive fotografije za vaše potrebe! Ponujamo profesionalno in kreativno fotografiranje za različne namene.

Bodisi gre za poslovne portrete, fotografije za komercialne namene, predstavitev izdelkov ali ujetje posebnih dogodkov – smo tukaj, da ujamemo nepozabne trenutke.
 

Postprodukcija

S postprodukcijo pri Three Digital Media poskrbimo, da vaše vsebine izstopajo in dosežejo želen učinek pri vašem občinstvu.

Naša predanost odličnosti in pozornost do detajlov zagotavljata, da bo končni izdelek popolnoma usklajen z vašimi cilji in pričakovanji.
 

Najem opreme

Ponujamo izposojo vrhunske opreme za dogodke, konference, predstavitve in video produkcijo.

Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala izbrati ustrezno opremo ter nudila podporo pri uporabi.

Zagotavljamo zanesljivost in kakovost po konkurenčnih cenah, tako da se lahko osredotočite na organizacijo dogodka, medtem ko mi poskrbimo za tehnično plat.

Barvna korekcija

Predstavite svoj izdelek v najboljši luči.

Z našo ekipo, ki ima izjemno obvladanje barvne korekcije in ravnovesja barv na fotografijah ter posnetkih, bomo zagotovili, da bo vaš izdelek videti kar se da privlačen.

Prenos v živo

Odložite telefon in dvignite kakovost vaše video produkcije na višjo raven.

Naša ekipa ima bogate izkušnje ter napredno tehnologijo za podporo pri vašem dogodku ali prenosu vsebine na kateremkoli kanalu – bodisi na YouTube, Facebooku, Instagramu, Twitchu ali katerem drugem.

NAREDI PRVI KORAK

Stopi v stik in začni s kreacijo norih slik in videoposnetkov.