FRESH 32

Three Digital Media z navdušenjem predstavlja predstavitveni video Audi S6, ki je plod kombinacije napredne snemalne opreme in slikovitih slovenskih lokacij. Snemali smo z Blackmagic 6K Pro kamerami, znanimi po izjemni ločljivosti in kakovosti slike, ter uporabili FPV drone za dinamične zračne posnetke, ki dodajo video vsebini novo dimenzijo. Ta tehnološko napredna oprema, skupaj z gimbali za stabilizacijo slike in profesionalno osvetlitvijo, nam je omogočila ustvarjanje kinematografskih prizorov Audi S6 v akciji.

Izbrani lokaciji, Logarska dolina in Jezersko, sta s svojo naravno lepoto poskrbeli za popolno ozadje, ki poudarja eleganco in zmogljivost avtomobila. Ta sinergija med vrhunsko video tehnologijo in izjemnimi lokacijami je rezultirala v vizualno osupljivi predstavitvi, ki ne samo izpostavlja Audi S6, ampak tudi demonstrira našo zavezanost k visokokakovostni produkciji.

Naš cilj je bil prikazati Audi S6 kot vrhunec sofisticiranosti in tehnološkega napredka, kar smo dosegli z izbiro prave opreme in scenografije. Video je pokazal, kako lahko sodobna tehnologija v snemanju in naravna lepota skupaj ustvarita močno pripoved, ki poudarja lepoto in zmogljivost avtomobila. Ponosni smo, da smo s tem projektom ne samo predstavili Audi S6 v najboljši možni luči, ampak tudi potrdili našo zavezanost k inovativnosti in kreativnosti v digitalnih medijih.
 

Producent: Nace Boskovič
DOP: Nace Boskovič / 
Edit: Nace Boskovič